Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Bruyst Helftheuvel

Bruyst Helftheuvel is onderdeel van Bruyst!

Bij Bruyst zijn we overtuigd van de kracht van persoonsgerichte paramedische zorg. Daar staan onze lokale gezondheidscentra voor. Ieder vanuit de eigen kracht, maar werkend vanuit de verbinding. Zo bieden we paramedische zorg die het verschil maakt in vitaliteit voor de patiënt en aansluit bij de gezondheidszorg van morgen.

Verdeeld over onze acht locaties werken we met ongeveer tachtig mensen aan echte, oprechte en gepersonaliseerde patiëntenzorg. We zien iedere collega als een belangrijke schakel, in de uitvoering én bij het optimaliseren van ons beleid en de geboden patiëntenzorg. Zo maken we er iets moois van met elkaar.

Bruyst Helftheuvel is een moderne locatie in Den Bosch West. De praktijk is centraal gelegen in de wijk met goede parkeermogelijkheden en is goed bereikbaar. Het praktijkteam luncht dagelijks met elkaar en onderneemt regelmatig gezellige activiteiten. Vanuit deze locatie en dit team wordt ook de locatie Bruyst Den Bosch Centrum bemand. Deze locaties samen vormen dus eigenlijk 1 groot team!

Kijk voor meer informatie over de praktijk op www.bruyst.nl/den-bosch.

 

 

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Open sollicitatie Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren