Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Silverein

Silverein bestaat nu ruim een jaar en is ontstaan uit drie organisaties voor ouderenzorg. We zijn nog volop in ontwikkeling om onze fusieorganisatie vorm te geven. We werken daarom in regioverbanden en regio overstijgend waar dit nodig is.

Behandeling & Advies

Wij zijn specialisten ouderengeneeskunde, (GZ) psychologen, fysiotherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten, diëtisten, bewegingsagogen, geestelijk verzorgers en maatschappelijk werkers. Silverein heeft naast locaties voor langdurige zorg ook twee afdelingen Geriatrische Revalidatie, in Bilthoven en Amersfoort.

Vakgroep ergotherapie

Onze vakgroep bestaat uit 12 ergotherapeuten en twee ergotherapie-assistenten. Momenteel hebben we een vacature in de regio Baarn/Soest (standplaats locatie Daelhoven) en Bilthoven.

We zoeken enthousiaste collega’s die met ons willen bouwen aan een deskundig, sterk en ontwikkelgericht ergotherapieteam binnen Silverein.

Ambities

Als vakgroep hebben wij een aantal mooie ambities om te zorgen voor een stabiele vakgroep; uitbreiden van specialismen op het gebied van PDL en SI; methodische multidisciplinaire zorg versterken; 1e lijns zorg; comfortabel wonen met dementie (i.v.m. een aantal bouwprojecten die op stapel staan).

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Op het moment zijn er geen vacatures.

Open sollicitatie Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren