Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Novicare

Novicare groeit en daarom zoeken wij jou! Zoals specialisten ouderengeneeskunde, artsen verstandelijk gehandicapten, verpleegkundig specialisten en GZ-psychologen. Ook zoeken we regelmatig behandelaren van andere disciplines of collega’s voor onze staf en ondersteuning. Check of we een leuke vacature hebben bij jou in de buurt!

Lekker flexibel

’s Morgens thuis opstarten, de kinderen eerst naar school brengen, je digitale visite vanuit je achtertuin? Met je laptop en mobiele telefoon van Novicare wordt thuis je werkplek en ben je op elke werkplek thuis. Voor je eigen tandarts of huisartsbezoek lever je geen vakantie-uren in, maar werk je een andere dag een uurtje langer door. En als dat nodig is, ben je natuurlijk op locatie bij je cliënten of op kantoor.

Grensverleggend

Vanwege de groei van onze doelgroep staan we voor de uitdaging om met minder behandelaren méér cliënten te kunnen helpen en daarbij ons werkplezier te behouden. Dat betekent dat we de behandelzorg grensverleggend moeten organiseren.

Aandacht voor jou als persoon

Bij Novicare mag je niet alleen behandelaar zijn, maar vooral ook jezelf. We bouwen op elkaar, bieden elkaar een veilige basis en hebben samen plezier in ons werk. Ben je net klaar met de opleiding, en zoek je een veilige landingsplaats? Vind je het leuk om scholing te geven? Of zoek je een baan die past bij je drukke privé leven? Als je baan goed past bij je leven en je behoeften, kun je het meest voor je cliënten en je collega’s betekenen. Daar houden we dus rekening mee. De flexibiliteit van ‘het nieuwe werken’ helpt ons hierbij.

Je staat er niet alleen voor

Juist omdat Novicare een van de grootste behandeldiensten van Nederland is heb je ook veel collega’s. Er is altijd iemand die je kan helpen met je vraag, een telefoontje is genoeg. Zo kun je terugvallen op landelijke Novicare-expertise, zoals bij de Wet zorg en dwang, de eerste lijn of een klacht. Maar in de regio hebben behandelaren ook veel onderling contact. En dat gaat echt niet altijd alleen over werk. We zijn er voor elkaar.

Groeien mag!

Dat moedigen we alleen maar aan. Iedere behandelaar heeft jaarlijks een eigen scholingsbudget. We organiseren eigen geaccrediteerde symposia, scholingen en intervisies. Natuurlijk over vakinhoudelijke onderwerpen, maar ook managementtraining, trainingsvaardigheden of het geven van advies. Ook is er de mogelijkheid om een uitgebreidere opleiding volgen, zoals een kaderopleiding of de GZ-opleiding.

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Open sollicitatie Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren