Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Ergotherapie B-gin

Ergotherapiepraktijk B-gin bestaat 10 jaar. Begonnen in Rotterdam Alexander en doorgestroomd naar Rotterdam Zuid. Voornamelijk zien wij clienten in Rotterdam Zuid. Dit kan soms afwijken naar andere gebieden i.v.m. het werken met bepaalde doelgroepen. 

Wij zijn een groeiende ergotherapiepraktijk met enthousiaste ergotherapeuten. Wij werken wijkgericht en met veel vaste samenwerkingspartners. De doelgroepen die wij behandelen zijn (jong) volwassenen en ouderen met een lichamelijke- psychische en/ of verstandelijke beperking. 

Veelvoorkomende ziektenbeelden zijn voornamelijk; COPD, spierziektes, dwarslaesie, chonische klachten, covid- herstelzorg, EDS, MS en CVA. Elke collega specialiseerd zich op de doelgroep dat het beste bij hem/ haar past en waar de intresse en het enthousiastme is. Binnen de praktijk is het mogelijk om hierin verder te ontwikkelen en groeien.   

Wij werken veel samen met thuiszorgorganisaties waardoor het weer mogelijk is voor clienten om langer en veiliger thuis te blijven wonen. 

Ben je enthousiast geworden? Je kan altijd vrijblijvend contact opnemen met de praktijk en eerst komen kennismaken. 

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Op het moment zijn er geen vacatures.

Open sollicitatie Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren