Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Gezondheidscentrum Bon Bida Bonaire

Gezondheidscentrum Bon Bida Bonaire
Gezondheidscentrum Bon Bida Bonaire is een multidisciplinair gezondheidscentrum, gericht op een ieder die wil werken aan zijn of haar gezondheid in de breedste zin van het woord en is onderverdeeld in 3 onderdelen:
Bon Bida Cure, Bon Bida Care en Bon Bida Body.
Bij Bon Bida zijn fysiotherapeuten en ergotherapeuten werkzaam. En fitnessinstructeurs bij het fitnesscentrum.
Daarnaast worden in het gezondheidscentrum ruimtes verhuurd aan een dietiste, een logopediste, een bedrijfsarts, een audioloog, een holistisch therapeute, een huid- en lasertherapeute, een maatschappelijk werkster en stichting Alzheimer Bonaire.
Doordat al deze diensten vanuit 1 locatie worden aangeboden kan er snel geschakeld worden tussen de verschillende disciplinesat een groot voordeel is voor degene, die met een hulpvraag binnen komt.

Het gezondheidscentrum Bon Bida Bonaire ligt op het Caribische eiland Bonaire, wat onder Nederland valt. Het is een klein eiland met ong. 25.000 inwoners en bijna alle dagen van het jaar mooi en zonnig weer met een gemiddelde dagtemperatuur van 30 graden Celcius.
Het eiland staat bekend om vele watersporten en interessante natuur, die zich bij uitstek leent om te verkennen middels hikes. Het is ook een toeristisch eiland, waardoor er ook genoeg activiteiten zijn, waardoor het levendig blijft.

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Op het moment zijn er geen vacatures.

Open sollicitatie Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren