Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Topaz

Ons motto is: Het hele leven telt. We kijken verder dan de zorgvraag die iemand op dit moment heeft. We zijn geïnteresseerd in het hele verhaal dat iemand met zich meedraagt. Op die manier kunnen we echt contact maken en iets waardevols toevoegen aan het leven van onze cliënten. In onze acht huizen, ons revalidatiehotel en met onze teams die aan huis komen, bieden we vanuit deze manier van denken de best mogelijke zorg aan (vooral oudere) mensen die tijdelijk of blijvend niet meer zelfstandig kunnen wonen.

Mensenkennis en inlevingsvermogen
Dat vraagt veel van de mensen die bij ons werken, in wat voor functie dan ook. Vakmanschap bij het verrichten van de verschillende zorgtaken. Maar ook mensenkennis en inlevingsvermogen. Je moet het oprecht leuk vinden je in mensen te verdiepen en ze te leren kennen. Het geluk van onze cliënten zit vaak in kleine, maar o zo belangrijke dingen. Een glimlach, een kort gesprekje, een complimentje of een aanraking. We weten dat de energie die we erin steken ook terugkomt als we erin slagen om een band op te bouwen. Dat betekent dat we ook onszélf meenemen in alles wat we doen. Niet alleen onze vakkennis, maar ook onze eigen achtergrond, onze emoties en onze levenservaring. Ook ons hele leven is van belang bij de manier waarop wij werken.

Het gaat om de relatie
We maken iedere dag opnieuw afwegingen die bepalend zijn voor het geluk van de mensen voor wie wij zorgen. Binnen Topaz krijg je de ruimte om die afwegingen te maken. Om te doen wat goed voelt. Ook al moet je daarvoor af en toe afwijken van de gebaande paden. Het gaat niet om de regels. Het gaat om de relatie.

Topaz. Het hele leven telt.

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Open sollicitatie Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren