Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Etac BV

Samen op zoek naar de beste oplossing

Etac is één van ’s werelds toonaangevende ontwikkelaars van ergonomische hulpmiddelen voor kinderen en volwassenen. Wij willen het verschil maken in het leven van mensen door mogelijkheden te creëren waarmee ze het meest optimale uit het leven kunnen halen, ongeacht fysieke omstandigheden. Hierbij willen we de cliënt optimaal gebruiksgemak en comfort laten ervaren en zorgverleners zoveel mogelijk ontzorgen.

Samen met onze klant op zoek gaan naar de beste oplossing voor ieders persoonlijke situatie, dat is onze missie. Met onze diverse productmerken bieden we slim ontworpen hulpmiddelen voor een breed scala aan dagelijkse behoeften en zorgomgevingen, voor alle levensfases. Denk hierbij aan douche- en toiletvoorzieningen, zitkussens, rolstoelen, tilliften en transferhulpmiddelen. 

Onze toewijding heeft geresulteerd in diverse onderscheidingen en een grote klanttevredenheid over de hele wereld. Met een pioniersgeest en een innovatieve mindset blijven we het verschil maken cliënten, zorgvragers en zorgverleners.

Etac is in 1973 opgericht en heeft zijn hoofdkantoor in Zweden. Etac telt meer dan 1400 medewerkers wereldwijd en verkoopt in meer dan 70 landen via eigen vestigingen en distributeurs.

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Op het moment zijn er geen vacatures.

Open sollicitatie Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren