Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

FYGO | Uitzenden, Werving en Selectie van Ergotherapeuten

WAAROM FYGO?

Wellicht heeft u nóg niet de juiste kandidaat kunnen vinden via ErgoTalent of u heeft er al wel iemand gevonden welke u graag deze flexibel wilt inzetten?
 
FYGO is specialist in het vast of flexibel aanleveren van ergotherapeutisch personeel en we hebben een persoonlijke en professionele werkwijze. Afhankelijk van uw wensen zoeken wij naar hooggekwalificeerde ergotherapeuten. Dit doen we in samenwerking met ErgoTalent.

WE ONTZORGEN UW PRAKTIJK

Het kost vaak veel tijd om gekwalificeerd personeel te vinden. Is het niet uw specialisatie of heeft u niet een netwerk waarbinnen u zelf de juiste kandidaat vinden kan?
Laat de zoektocht  dan aan ons over. Wij hebben een groot netwerk waarbinnen we dé kandidaat voor u zoeken kunnen. Zo heeft u uw handen vrij om de praktijk te kunnen managen. Ook kunnen we voor instellingen/ grotere zorgorganisaties een zoekopdracht uitvoeren.

VAST DIENSTVERBAND

Onze dienstverlening voor ergotherapeuten op weg naar een vaste aanstelling is veelomvattend. Samen met u formuleren wij een gewenst profiel en zullen wij u in contact brengen met geschikte kandidaten.
Hebben wij de ideale kandidaat nog niet in onze database? Dan gaan wij actief op zoek naar de ideale (verbijzonderde) ergotherapeut voor uw organisatie.

FLEXIBEL DIENSTVERBAND

Heeft u meer behoefte aan het tijdelijk en flexibel inhuren van ergotherapeuten?
FYGO biedt deze mogelijkheid (bijvoorbeeld via Payrolling). Het aantal ergotherapeuten die flexibel willen werken neemt toe. Wij kunnen uw capaciteitsproblemen eenvoudig uit handen nemen door de flexibele inzet van uw personeel.

PRAKTIJKOVERNAME

Lekker met pensioen of andere toekomstige plannen? Denkt u erover om binnen nu en 2 jaar uw maatschapdeel of praktijk te verkopen?
FYGO vindt de ideale opvolger voor uw praktijk!

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP

Benieuwd wat we nog meer kunnen bieden? Neem contact op met ons!
Bezoek onze website op www.fygo.nl en bel onze recruiters op 013-5821680
 
Neem voor meer informatie contact op met Ariadne Krommedam op 06-39515875 of mail naar a.krommedam@korint.nl

Aanmelden Vacature plaatsen Contact
Vacature van de dag Kinderergotherapeut
  • Almere
  • parttime
  • HBO
  • tijdelijk
Meld me aan Vacaturemelder
Altijd op de hoogte van actuele vacatures, deel je cv en wordt zo gevonden door werkgevers
Ervaringen van bezoekers Linda Ris, Volunteer Society Nepal
Het plaatsen van de vacature ging heel makkelijk. Nadat vacature uitkwam hebben vier mensen contact met mij gezocht. Op dit moment heeft één persoon zich definitief opgegeven en hebben twee andere mensen aangegeven zich op te gaan geven.